nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Overzichtstentoonstelling Kamagurka in Oostende

Kamagurka krijgt dit voorjaar een overzichtstentoonstelling in de Vlaamse kuststad Oostende. De expositie “Opgepast werken” is vanaf 18 maart tot 14 mei te zien in de Venetiaanse Gaanderijen. Het wordt de eerste grote tentoonstelling van Kamagurka in Oostende. Hij heeft immers een sterke band met de stad: hij werd geboren aan de kust (in Nieuwpoort) en is ook een grote supporter van voetbalclub KV Oostende.

Kamagurka’s belangrijkste werken zullen hier te zien zijn, zoals de “Kamalmanak” die hij in opdracht van de Vlaamse zakenman Marc Coucke maakte, “Spiegeleischilderijen” en stukken uit de reeksen “Mouches volantes” en “Lazy landscapes”. Ook nieuw werk met als thema “Oostende” is er te bezichtigen.

In totaal zullen er 100 cartoons, 25 grote tekeningen, 60 schilderijen van Kamagurka alsook werk van bevriende kunstenaars tentoongesteld worden.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...