nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Gerard Cox, Gabbers, Kees van Kooten, Toon Hermans

Het begon als een geintje, maar inmiddels alweer de tweede Rotterdamse vertaling van een Nijntje-boekje verschenen. Gerard Cox en Bert Nicodem voorzagen afgelopen herfst al een verhaal van Nijntje van typisch Rotterdamse woorden. Dit keer vertaalden ze ‘Nijntje in de dierentuin’. Cox vertelt erover bij RTV Rijnmond.
www.rijnmond.nl

Er komt een vierde show van de Gabbers, oftewel het comedykwartet bestaande uit Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roue Verveer, in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de shows op 15, 16 en 17 juni komt er nu een extra matinee op 17 juni.
Info en kaartverkoop:
www.ziggodome.nl

Kees van Kooten zal op 2 maart de officiële opening van de tentoonstelling ‘ER VERANDERT NIKS, HOOR!’ van Peter van Straaten in het Persmuseum in Amsterdam verrichten.
www.persmuseum.nl

We schreven al eerder dat de Sittardse carnavalsvereniging De Marotte als thema van het carnavalsseizoen “Alleney gekke Teun” heeft gekozen, als eerbetoon aan Toon Hermans. Daarom staat ook de jaarorde 2017 in het teken van Toon. Deze orde wordt jaarlijks in kleiner formaat verkocht als pin. Deze pin is een Toon Hermans pin geworden en staat zo dus ook in het teken van het 100ste geboortejaar van Toon. De pin kost 3,50 euro en is verkrijgbaar in de Marottewinkel (Van Neer-Eyckeler), Damesmode Eveline Limbrichterveld, Fotografie Ton Dirkx en Primera Sittard.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...