nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Pilot-opname voor ‘Klap op de Week’

Aanstaande maandag 20 maart wordt in Amsterdam voor BNN-VARA de pilot opgenomen van ‘Klap op de Week’. Gepresenteerd door Sophie Hilbrand wordt samen met twee bekende gasten met een satirische knipoog teruggekeken op de afgelopen week.

Aan de hand van beelden en fragmenten worden de belangrijkste gebeurtenissen van de week doorgenomen. Die onderwerpen zijn elke keer aanleiding voor een spel met de kandidaten en daarna voor een gesprek in de studio, een cabaretteske scene of een satirische instart. De kandidaten zullen zelf niet of nauwelijks onderwerp zijn van de satire. Kennis van het nieuws van de afgelopen week is soms handig maar zeker geen voorwaarde voor deelname. Het programma moet voelen als een vrolijke kruising tussen De Kwis, Ik Hou van Holland en Kopspijkers.

Klap op de Week wordt gemaakt door de mensen achter ‘De Kwis’, het cabaret van ‘Spijkers met Koppen’ en ‘Koefnoen’, en geproduceerd door Human Factor, de producent van onder andere ‘Koefnoen’ en ‘Zondag met Lubach’.

Als je hier bij wilt zijn, ga dan naar:
tvtickets.bnnvara.nl

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.