nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Urbanus, Jan De Smet en Jean Blaute in Eregalerij Radio 2 (BE)

We schreven al eerder dat Urbanus, Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar) en Jean Blaute worden opgenomen in Eregalerij van Radio 2 (BE). De Eregalerij en Sabam for Culture (Sabam is de Vlaamse versie van Buma Stemra) bekronen deze artiesten omdat ze zoveel betekenen voor de Belgische muziekwereld.
Eregalerij Radio 2 (BE)

De prijsuitreiking is vanavond tijdens een liveshow in Kursaal Oostende met optredens van verschillende artiesten, die nummers zullen brengen van de gelauwerden. Uit de cabaretwereld komen Brigitte Kaandorp en Raf Walschaerts. Uit de muziekwereld zijn o.a. Paul Michiels (Soulsister), Bent Van Looy en Ruben Block (Triggerfinger) te gast.

De show wordt op zondag 19 maart van 13 tot 16 uur op Radio 2 (BE) uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...