nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

VRT brengt ‘De 3 wijzen’ terug op televisie

Achttien jaar na de laatste aflevering keert “De 3 wijzen” vanaf zondag 9 april terug op Eén. Het format krijgt een hedendaags jasje. Kobe Ilsen is de nieuwe presentator en de drie wijzen bestaan nu uit een bataljon 21 wijzen dat elkaar zal afwisselen, waaronder Lieven Scheire en Bart Peeters.

In de komische tv-quiz geven de ‘wijzen’ antwoorden op een vraag of vertellen een anekdote en vervolgens moeten de deelnemers raden welke wijze de waarheid vertelt. Comedian Kamal Kharmach krijgt in het programma een rubriek waarin hij op straat passanten naar hun sterkste verhaal vraagt.

De terugkomst van het programma is opmerkelijk, een jaar nadat drie van de meest frequete oorspronkelijke wijzen, Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaerts en de oud-presentator Kurt van Eeghem, op eigen initiatief een comeback hebben gemaakt in het theater als ‘De Drie Grijzen’.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.