nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jörgen Raymann verbreekt banden met Tasty Comedy in Scheveningen

“Lieve mensen, ik wil ff laten weten dat ik per direct gestopt ben bij Tasty Comedy op de pier van Scheveningen. Ik heb dus vanaf heden helemaal niets meer te maken met deze organisatie. (..) Bedankt fijne crew, bedankt collega comedians het was erg fijn samenwerken! Maar mij zal je dus niet meer op de pier van Scheveningen tegen komen!!”

Dat schrijft Raymann op zijn facebook-pagina. De reden waarom hij stopt wordt niet vermeld. In mei van dit jaar startte de dagelijkse (do-za) comedyshow op de Scheveningse pier. Raymann zou daarbij gelden als het creatieve brein.

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.