nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Richard Kemper schrijft scenario voor film Huisvrouwen Bestaan Niet

Binnenkort beginnen de opnames van de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’. Het scenario van deze film is geschreven door Richard Kemper. Het verhaal is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

De film draait om de zussen Gijsje en Marjolein en hun moeder Loes. De bohemienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Dat brengt de dames dichter tot elkaar.

De hoofdrollen worden vertolkt door Eva van de Wijdeven (Gijsje), Jelka van Houten (Marjolein) en Loes Luca (moeder Loes). Andere rollen zijn er voor o.a. Leo Alkemade en Jim Bakkum.

‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ wordt eind december in de Nederlandse bioscoop verwacht.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...