nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul de Leeuw maakt jubileumshow voor Oude Luxor Theater

Paul de Leeuw gaat een jubileumshow, ‘Defileeuw’, voor het Oude Luxor Theater in Rotterdam maken en dit ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het theater. De Leeuw speelt de show van 8 tot en met 21 december 2017 in het Oude Luxor. Het zal een ‘ode aan het jarige theater vol optredens van verschillende gastartiesten’ worden.

De honderdste verjaardag van het theater wordt op meerdere manieren in het licht gezet. Eerder werd al bekend gemaakt dat Waardenberg en de Jong, samen met de dames van Toren C, ook al een jubileumvoorstelling zullen maken. Tevens zal er een speciaal Luxor Museum over de rijke theaterhistorie van het theater komen. Dit museum opent in september.

De kaartverkoop voor Defileeuw start op 13 mei.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...