nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arjen Lubach in NTR Collegetour

Op vrijdag 12 mei is Arjen Lubach te gast in NTR Collegetour. NPO2, 21.10 uur.

“Arjen Lubach is schrijver, televisiemaker, komiek en nog veel meer. Met zijn satirische nieuwsshow Zondag met Lubach breekt hij dit jaar definitief door bij een groot publiek. Het succes gaat zelfs zo ver dat zijn programma politieke invloed krijgt. De ‘Netherlands second’-video, waarin Nederland wordt voorgesteld aan Donald Trump, wordt door ruim zeventig miljoen mensen over hele wereld bekeken. En ook de Kamergotchi-app wordt een groot succes. In 2006 debuteert Lubach als schrijver met de roman Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend. Daarnaast zat hij twaalf jaar bij theatergezelschap Op Sterk Water, maakte hij filmpjes voor Buro Renkema en Koefnoens Rapservice en won De Slimste Mens in 2012. In 2016 wint Lubach voor Zondag met Lubach de Nipkowschijf.”

De opnames zijn op woensdag 10 mei in Groningen. Studenten kunnen zich aanmelden via:
collegetour.ntr.nl

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.