nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kamagurka en Herr Seele richten eigen uitgeverij op

Kamagurka en Herr Seele gaan een eigen uitgeverij oprichten, Hoek Af.

Het is de bedoeling om het volledige oeuvre van ‘Cowboy Henk’ via Hoek Af uit te geven. Deze strip verschijnt wel wekelijks in het Vlaamse tijdschrift Humo, maar afgezien van enkele gebundelde werken, die in het verleden uitgegeven werden, is de reeks niet te koop, terwijl het in principe toch de bedoeling van een strip is om in reeksen te verkopen.

Daarom besloten Kamagurka en Herr Seele om de Cowboy Henk-verhalen zelf uit te brengen, te beginnen met een oplage van 500 à 1000 exemplaren per album. Het zelf uitgeven is vandaag de dag een pak eenvoudiger geworden en boeken kunnen eenvoudig via het internet en de sociale media verkocht worden.

In de toekomst is het de bedoeling dat Hoek Af ook werk van derden, bijvoorbeeld andere tekenaars die beide heren bewonderen, uit zal brengen.

Alle boeken van de Hoek Af zullen hetzelfde kenmerk vertonen: één afgeronde hoek.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...