nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Harry Bannink

In januari verscheen het boek “Niemand zo aardig als hij – Harry Bannink en Enschede” van auteur Ton Ouwehand. De auteur ging hier op zoek naar de muzikale sporen die Bannink in Enschede en Twente heeft achtergelaten.

In september verschijnt het vervolg op dit eerste deel: “Harry Bannink: toonzetter”.

In dit boek richt Ouwehand de blik op de landelijke betekenis van Bannink. Hij speurt naar de zichtbare en onzichtbare tekenen van diens nalatenschap en ondervraagt kenners en liefhebbers van Banninks werk zoals Aart Staartjes, Henny Vrienten, Joost Prinsen, Loes Luca, Joop van den Ende, Ivo de Wijs, Flip van Duijn (de zoon van Annie M.G. Schmidt) en vele, vele anderen.

“Harry Bannink: toonzetter” wordt uitgegeven door Afdh Uitgevers.
Harry Bannink – toonzetter

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...