nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jandino Asporaat en Arjen Lubach in Nederlandse stemmencast Emoji Film

Jandino Asporaat en Arjen Lubach spreken de stem in van respectievelijk Hi-5 en Gene In de Nederlandse versie van De Emoji Film.

Deze animatiefilm laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, en deze emojis hopen te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking. Met uitzondering van Gene, een uitbundige emoji die zonder filter werd geboren en meerdere uitdrukkingen heeft. Gene is vastbesloten om “normaal” te worden net als de andere emojis. Hiervoor roept hij de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak. Samen beginnen ze aan een episch avontuur door de apps op de telefoon om de code te vinden om Gene te repareren.

De Emoji Film draait vanaf half augustus in de bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...