nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Katinka Polderman, Ronald Snijders, Tim Fransen, Jörgen Raymann

Nog t.e.m. 21 juli is er in Nijmegen het Festival Op ’t Eiland met muziek, straattheater, kindervoorstellingen en natuurlijk ook cabaret. Je kan hier nog gaan kijken naar East Side Comedy Night, Katinka Polderman, Ronald Snijders en de opnames van Zomaargasten.
www.opheteiland.nl

Tim Fransen zal op 29 september optreden op de tweede editie van het Betweter Festival in TivoliVredenburg Utrecht. Bezoekers onderzoeken, samen met wetenschappers en artiesten, het lichaam, de psyche en het gedrag van de mens – haar behoeftes, verlangens, haar lichte én haar donkere kanten. Er is een doorlopend programma in diverse zalen, alwaar je je eigen route bij elkaar kan stellen, langs talloze experimenten, performances, films, lezingen en talkshows. Kortom, het Betweter Festival is er voor nieuwsgierige mensen die het graag beter willen weten.
www.betweterfestival.nl

Jörgen Raymann en enkele andere bekende Nederlanders en Surinamers hebben het nummer ‘Kom uit de kast’ van de Corona Band opnieuw uitgebracht met als doel het begrip tussen hetero’s en LHBT’s vergroten en meer zichtbaarheid voor de LHBT-gemeenschap creëren.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...