nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album voor Herman van Veen, “Vallen Of Springen”

Op 15 september verschijnt het 182ste album van Herman van Veen, “Vallen Of Springen”. Deze titel is een zinsnede uit het gedicht “Bezoek aan een huis” van de Vlaamse dichter Luuk Gruwez: ‘Je hebt in het leven geen andere keus dan vallen of springen, spring’.

Op het nieuwe album staan veertien nieuwe liedjes, het merendeel door Herman van Veen geschreven. Andere dichters en componisten die op dit album te beluisteren zijn, zijn Herman de Coninck, Bart Moeyaert, Judith Herzberg, Ramsey Nasr en de componisten Edith Leerkes en Marnix Dorrestein.

Het album zal in het najaar ook op vinyl verschijnen.
www.hermanvanveen.com

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...