nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Uitzendingen NTR vanaf Uitmarkt

Eind augustus wordt met de Uitmarkt in Amsterdam het culturele seizoen geopend. Op vrijdag 25 augustus presenteert Jörgen Raymann – live uitgezonden door de NTR vanaf het Oosterdok – het openingsprogramma. Naast alle muzikale acts zal cabaretier Dolf Jansen zijn licht laten schijnen over de stand van het land. NPO 2, 21.10 uur.

Zaterdag 26 augustus brengt de NTR ‘Vallen of Springen’ van Herman van Veen vanaf de Uitmarkt. Een vrolijke, dynamische, muzikale voorstelling met nieuwe verhalen en nieuwe liedjes. NPO 2, 21.10 uur.

Zondag 27 augustus is er de talkshow ‘Uitmarkt 2017 vanaf het water’ met presentator Winfried Baijens. Te gast zijn onder meer cabaretier Brigitte Kaandorp, die vele meters op de Uitmarkt gemaakt heeft. Zo is ze in de jaren 80 jarenlang lid van de zogenaamde Uitmarkt Noodploeg, die de tijd opvulde als er een uitvaller was. Ook voor muzikant Paul de Munnik is de Uitmarkt van groot belang geweest voor de doorbraak van zijn groep Acda & De Munnik. Sanne Wallis de Vries kijkt met opkomend cabaretiertalent Stefano Keizers (finalist in De Slimste Mens) naar het belang van de Uitmarkt. En verder veel archiefbeelden, aandacht voor de boekenmarkt, veel sfeer vanaf de Uitmarkt en optredens van onder meer Maartje & Kine. NPO2, 18.20 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.