nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Roué Verveer presenteert Happy Hour

Roué Verveer presenteert vanaf vrijdag 13 oktober het nieuwe wekelijkse SBS6-programma ‘Happy Hour’. Daarin draait het allemaal om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten.

Elke uitzending krijgen drie kandidaten de kans om een eigen verhaal voor te dragen aan een 100-koppig publiek. Hoe langer het verhaal boeit, hoe langer de kandidaat mag blijven zitten. Bij Happy Hour is het publiek de baas. Boeit het verhaal iemand niet meer, dan kan hij op de rode knop drukken. Na iedere druk op de knop zakt de kandidaat iets verder weg. Als meer dan de helft van het publiek op de rode knop heeft gedrukt, dan verdwijnt de kandidaat helemaal van het podium. Hoe hoger je op het podium blijft zitten, hoe meer geld er te winnen is.

Kandidaten kunnen zich hier nu al opgeven:
www.sbs6.nl/programmas/happy-hour/

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.