www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Control Alt Delete met Jan Jaap van der Wal

Jan Jaap van der Wal werkt mee aan ‘Control Alt Delete’, een vierdelige reeks van Human over de technologische ontwikkelingen waarmee de jongere generaties van nu in de nabije toekomst geconfronteerd zullen kunnen worden. Vanaf donderdag 5 oktober op NPO3, 21.30 uur.

In ‘Control Alt Delete’ laat de Vlaamse actrice en presentatrice Joy Anna Thielemans (foto) zich door Van der Wal de nabije toekomst in slingeren. Via allerlei proeven komt ze steeds een stukje verder in haar zoektocht naar de invloed van de technologie op haar toekomst en die van haar – toekomstige – generatiegenoten.

Door de technologische ontwikkelingen krijgt het streven naar liefde, geluk, gezondheid en veiligheid voor Joy een onbekende dimensie. Haar brein wordt gehackt en ze heeft ook nog eens voor het eerst seks, maar dan virtueel. Slaagt ze erin de technologie voor zich te laten werken? Of wordt de technologie haar de baas? Zijn er alternatieven?

foto: HUMAN

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.