nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Urbanus

Een overzicht van de premières deze week, met: Urbanus.

Urbanus met ‘Trecto Pnix’
Premiere: C.C. De Herbakker in Eeklo (B), 15 sept 2017.

Na drie jaar met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals toeren, heeft Urbanus weer zin in het knusse van de theaters. Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat je met een ‘opgelachen’ kaartje naar buiten gaat, dat staat vast. Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties worden afgewisseld met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal induiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid.

Nog te zien tot en met 25 mei 2018.
speellijst

foto: Rene Bradwolf

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.