nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jörgen Raymann in Nederlandse stemmencast voor De Lego Ninjago Film

Jörgen Raymann maakt deel uit van de stemmencast van de animatiefilm De Lego Ninjago Film. Hij is de Nederlandse stem van de leraar Seinsei Wu.

In het nieuwe deel in de reeks Lego-films komt Lloyd, de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en Lego meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

De Lego Ninjago Film draait vanaf 27 september in de Nederlandse bioscopen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...