nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Freek de Jonge, Last Week Tonight, Jan Beuving

Paul de Munnik werkt aan een tweede soloprogramma met de werktitel ‘& DOOR’. Daarnaast verwacht hij deze week zijn tweede solo-album af te ronden, werktitel ‘DOOR’ met 14 nieuwe liedjes.

De film “De Overkant” heeft op het Britse ‘Be Epic London International Film Festival’ de prijs voor Beste Script gewonnen. “De Overkant” is een verfilming van het gelijknamige korte verhaal van Freek de Jonge. Nick Golterman speelt de jonge Freek in deze semi-autobiografische vertelling. De vrouwelijke hoofdrol wordt vertolkt door Yentl Schieman, van het cabaretduo Yentl en de Boer.

Last Week Tonight met John Oliver is het beste satirische programma op de Amerikaanse televisie. Daarom goed nieuws dat HBO heeft besloten om drie nieuwe seizoenen te bestellen, met 30 afleveringen per seizoen. Daarmee zal Last Week Tonight in ieder geval tot en met 2020 op de zender te zien zijn.

Cabaretier en tekstschrijver Jan Beuving verving de afgelopen weken Frits Spits als presentator van het radioprogramma De Taalstaat.
9 sept 2017
2 sept 2017

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.