www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Zondag met Lubach, Urbanus, Herman van Veen

De vertaalrechten van het boek De verwarde cavia van Paulien Cornelisse zijn verkocht aan de gerenommeerde Duitse uitgeverij C.H. Beck. De Duitse titel is nog niet bekend, maar het boek zal in augustus 2018 in het Duits verschijnen.
meer info

Zondag met Lubach van Arjen Lubach heeft een gouden Lovie Award gewonnen. Deze ‘Oscars van het Europese web’ worden jaarlijks uitgereikt aan het beste en meest creatieve digitale werk in Europa. Het programma won met het filmpje ‘Even voorstellen aan Trump’, dat alleen op Youtube al bijna 11 miljoen keer is bekeken.
meer info
filmpje

Urbanus altijd al om op te vreten gevonden? Winnaars van de eerste Memorial Walter Wauters Cyclocross in Vollezele krijgen een chocoladebeeld van ruim 1 kilo zwaar. Gemaakt door bakkerij Didier Van Belle in Galmaarden met een 3D-printer.
meer info

Waarom het verstandig kan zijn om niet te snel te vertrekken na een voorstelling van Herman van Veen.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.