www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Luisterboek van Herman Finkers

Het luisterboek ‘De cursus Omgaan Met Teleurstellingen gaat wederom niet door & Poëzie, zo moeilijk nie’ van Herman Finkers – ingesprroken door de auteur zelf – is vanaf vandaag verkrijgbaar. In deze audio-uitgave zijn een deel uit de gelijknamige bloemlezingen opgenomen. Een deel van de teksten bevat bijdragen van Wilfried Finkers.

De productie van het luisterboek was in handen van Thinium Audioboekproducties. Het luisterboek is als download verkrijgbaar bij diverse websites, zoals Luisterboeken.nl, Luisterrijk.nl en 123luisterboek.nl. Daarnaast is het audioboek te verkrijgen via de abonnementsdienst Storytel.

Beluister hier een fragment uit het luisterboek De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door & Poëzie zo moeilijk nie.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.