Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Peter Pannekoek - 17 sept 2017

Op 17 september is de tv-registratie van 'Zacht van binnen' van Peter Pannekoek te zien bij BNNVARA. NPO3, 22.33 uur.

"Zacht van binnen is een mix van comedy en theatrale vertelling. Het vertelt over angst en hoe angst het leven van de mens regeert. Maar wees niet bang. Het wordt een fantastische avond."

Series

Draadstaal - nov-dec 2017

2011-09-23-draadstaal

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maken nieuwe afleveringen van 'Draadstaal'.

Vanaf 4 november is de nieuwe serie te zien bij AVROTROS. NPO 3, rond 21.20 uur.

Dwars door de week - sept-okt 2017

dwarsdoordeweek-tv

Sophie Hilbrand speelt met twee bekende gasten de nieuwe satirische nieuwsquiz 'Dwars door de week' waarin de opvallendste gebeurtenissen van de afgelopen week worden besproken aan de hand van sketches, filmpjes en imitaties.

Met medewerking van onder anderen Paul Groot, Owen Schumacher, Roel Bloemen en Tim Kamps. Vanaf 16 september op NPO1, om 21.40 uur.

Foute Vrienden - sept-okt 2017Op 7 september start het derde seizoen van Foute Vrienden. Daarvoor is de groep uitgebreid. Naast Pepijn Gunneweg, Albert Jan van Rees en Pim Muda zijn dit jaar ook Leo Alkemade, Tim Kamps en Alex Ploeg van de partij. In het programma geven ze elkaar elkaar gênante opdrachten. Om de beurt voert eén van hen een opdracht uit terwijl de andere drie via een 'oortje' zeggen wat hij moet doen. Vanaf 7 september op RTL5, om 21.45 uur.

Het Instituut - vanaf 26 okt 2017Afgesloten van de buitenwereld krijgt deze doorsnee van de Nederlandse samenleving een week lang een gelijke behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, eenzelfde slaapplaats.

Het Instituut komt terug voor een tweede seizoen. Joep van Deudekom en Rob Urgert sluiten honderd mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede en onderwerpen hen aan wetenschappelijke experimenten. De bevindingen zijn te zien vanaf donderdag 26 oktober op NPO1, om 21.15 uur.

De Kwis - vanaf 4 nov 2017

De Kwis - foto Zitah de Groot

Niels van der Laan, Jeroen Woe, Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn terug met het negende seizoen van De Kwis. Daarin wordt een BN-er getest op zijn of haar kennis van de actualiteit en incasseringsvermogen. Gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Vanaf zaterdag 4 november wekelijks op NPO 1, om 21.30 uur.
foto: Zitah de Groot

Zondag met Lubach - sept-nov 2017In september is het zevende seizoen van de satirische nieuwsshow Zondag met Lubach te zien bij de VPRO op NPO3. Het nieuwe seizoen start zondag 10 september om 21.50 uur.
-site

Nog in de maak

-