Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Rayen Panday - 4 mrt 2018

Op 4 maart is de tv-registratie van 'Niet verder vertellen van Rayen Panday te zien bij BNNVARA. NPO3, 21.56 uur.

"In zijn derde avondvullende voorstelling neemt Rayen geen blad meer voor zijn mond. Inmiddels durft hij alles te vertellen. Wat valt er eigenlijk nog te vertellen, als iedereen altijd maar een mening klaar heeft? Juist hetgeen dat niet verder verteld mag worden!

Van New York tot Bangkok is Rayen erachter gekomen dat de vragen overal hetzelfde zijn. Het antwoord verschilt echter per stad.

In Niet verder vertellen zal Rayen het hebben over dingen die tussen u en hem blijven, want hij gaat er vanuit dat jullie wel een geheimpje kunnen bewaren. Toch?"

Series

Als je alles hebt gehad - mrt 2018-mei 2018Vanaf 4 maart zendt BNNVARA het nieuwe programma ĎAls je alles hebt gehadí uit. Hierin nemen Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts de week door: wat viel hen op, waar staan ze graag nog even bij stil en wat willen ze elkaar en de kijker niet onthouden?

Iedere zondag om 21.20 uur op NPO 1 te zien.
-officiële site

Jeuk - mrt-mei 2018Peter Heerschop en Thomas Acda spelen opnieuw een versie van zichzelf in het vierde seizoen van 'Jeuk', de comedyserie die deels gescript, deels geïmproviseerd is. "De kijker is getuige van hun belevenissen die even pijnlijk als hilarisch zijn. Thomas en Peter komen in alledaagse ongemakkelijke en pijnlijke situaties terecht."

Op 18 maart start het vijfde seizoen van Jeuk. Elke zondag op NPO3, rond 22.34 uur.

Rundfunk - 13 feb 2018-28 feb 2018

Herhaling van het eerste seizoen van Rundfunk, de aburde komedie die zich afspeelt op een middelbare school. Met Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout, die tevens het cabaretduo Rundfunk vormen. Met daarnaast o.a. Pierre Bokma, Kees Hulst, Rick Paul van Mulligen en Pieter Bouwman. NPO3, rond 23.35 uur.

Sluipschutters - maart-april 2018
sluipschutters-tv

Herhalingen van Sluipschutters, de sketchcomedyserie met Ronald Goedemondt, Jochen Otten, Leo Alkemade en Bas Hoeflaak.

NPO3, rond 21.50 uur.

Toren C - mrt-apr 2018In Toren C kruipen Maike Meijer en Margot Ros in de huid van zo'n 40 verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. Vanaf 16 maart door de VPRO uitgezonden op NPO3, rond 21.16 uur.

De eerste serie van Toren C won de LIRA Scenarioprijs. In 2010 wonnen Ros en Meijer de Seoul Drama Award voor beste actrice.
-site

Zondag met Lubach - vanaf 28 jan 2018De VPRO heeft twee nieuwe series van 10 afleveringen besteld van Zondag met Lubach. Op 28 januari start het achtste seizoen van de satirische nieuwsshow bij de VPRO op NPO3.
-site

Nog in de maak

-