nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube

Denk je alles gehad te hebben...

Waarschuwing: Deze pagina geeft onze persoonlijke mening over 'Ook dat nog' weer. Mocht u het totaal niet eens zijn met deze mening dan adviseren wij dat u zich zo snel mogelijk in verbinding stelt met Korrelatie.

'Ook dat nog' is het consumentenprogramma van de KRO. Op lollige wijze worden ontevreden consumenten voor lul gezet door ze van accenten en geinige hoedjes te voorzien.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat zichzelf respecterende fabrikanten niet in 'Ook dat nog' uitgebeeld willen worden, wat als leuke bijkomstigheid heeft dat menig consumentenprobleem wordt opgelost.

De 'Gouden Eikels'
Sylvia Millecam, 'als ik SCHREEUW in dialect ben ik NOG leuker', heeft elke keer weer een prachtig kapsel en het is ons opgevallen dat ze veel beter te genieten is met het geluid uit.
Hans Böhm, 'ik doe geen typetjes, zo praat ik nou eenmaal', doet alsof hij uit het publiek van, door Millecam mede-gepresenteerde, 'Knoop in je zakdoek' is geplukt. Dat hij goed kan schaken lijkt dus meer op een soort autisme te berusten.
Gregor Frenkel Frank lijkt ons gewoon een hele enge man die wij absoluut een uiterst succesvolle schrijverscarrière toewensen als dat betekent dat hij dan niet meer op televisie komt. Dat neemt niet weg dat hij een goed acteur moet zijn, want als hij een chagerijnige oude mopperpot speelt geloven we hem onmiddelijk. Af en toe trekt hij het kortste strootje en moet ook hij een liedje zingen.
Bavo Galama. Na zijn goede begin met 'Frisse Jongens' en drie min of meer succesvolle theatervoorstellingen is hij dichtgeslibt in Ook dat nog (als vervanger van Erik van Muiswinkel), waar ook hij zich geregeld laat verleiden tot het zingen van een liedje.
Aad van den Heuvel is goed op zijn plaats om al dit snot in goede banen uw huiskamer binnen te leiden.

Hoe zit een 'Ook dat nog'-aflevering in elkaar?
De structuur van 'Ook dat nog' is duidelijk: Consumentenproblemen, tussendoor een paar krantenknipsels, een liedje door een teamlid (niet door Aad van den Heuvel, want die weet dat hij niet kan zingen), consumentenproblemen en dan gaan de teamleden flink tegen elkaar schreeuwen of gaan ze elkaar (of één iemand in het bijzonder) te lijf met het attribuut van dat moment, zingen tot slot een liedje, het vee klapt, einde.

Naast het prima programma 'Knoop in je zakdoek' is 'Ook dat nog' één van de weinige (twee) programma's voor verstandelijk gehandicapten. Daarom zal het volgend seizoen wel weer worden opgegraven.

Oproep
Aan alle masochisten,
Praat u ABN (Algemeen Behoorlijk Nederlands) en heeft u geen motorische storingen maar wel een consumentenprobleem schrijf dan snel naar 'Ook dat nog', postbus 23456, 1202 EK Hilversum, dan doet het team daar zo snel mogelijk wat aan.