portret

Vincent Bijlo

Seizoen 2019-2020
Eindejaarsshow 2019
-speellijst

Over 'Eindejaarsshow 2019'
"Van klimaatdrammers tot potenrammers, van schaatskoorts tot warmterecords, van Tweede tot Eerste Kamer, van Brexit tot Trump, van Russen tot Chinezen, Bijlo plaatst 2019 in context, met veel grappen, veel muziek en poŽzie.

Heel Holland Hackt. Dat is misschien een leuke titel. Of wat dacht je van: John Is De Mol. Toch heeft Vincent Bijlo de eindejaarsshow 2019 voor de veiligheid Eindejaarsshow 2019 genoemd. Want weet je wat het is: Je weet het niet. Het jaar is zich nog aan het ontrollen, de voorstelling is zichzelf nog aan het schrijven. Een paar dingen zijn al zeker. Je zult mooie liederen horen, gespeeld en gezongen door The Rossettis, met wie hij in 2017 al eens een eindejaarsshow maakte.

Er komen conferences, hij zal het jaar zo samenvatten dat je het als een handzaam pakketje in je geheugen kan opslaan. Opdat wij 2019 niet vergeten, het jaar van de klimaatmarsen, het jaar waarin Michael Jackson anders is gaan klinken, het jaar waarin Piet Paulusma de wacht werd aangezegd door SBS6, het weer zal na dit jaar nooit meer hetzelfde worden. Kom kijken en luisteren, je kan het maar 1 keer doen, want 2019 komt nooit meer terug."

Impresariaat
Impact Entertainment

Laatste nieuws
-al het nieuws over Vincent Bijlo

Bio.txt
Vincent Bijlo trad in de schijnwerpers tijdens het Leids Cabaret Festival, waar hij de eenmalig vergeven persoonlijkheidsprijs won. Naast cabaretier is Bijlo columnist en auteur. Drie keer per week schrijft een column op de achterpagina van het Algemeen Dagblad en publiceerde in diverse week- en maandbladen. Daarnaast pende hij drie romans. Voor de radio presenteert hij elke zondagavond Radio Atelier, het wekelijkse documentaireprogramma op Radio 1 van de NPS en de Humanistische Omroep.