www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Margriet Bolding

Seizoen 2018-2019
Het Gras bij de Buren (reprise)
-speellijst

Over 'Het Gras bij de Buren'
"Een groene omgeving, tot rust komen na je werk, kinderen die onbezorgd kunnen opgroeien: het platteland lonkt. Ze besluit samen met haar gezin de oversteek te wagen van een rijtjeswoning in de stad naar een boerderij in het weiland. Het publiek mag mee, en dus ook genieten van de weidsheid van het landschap en de geur van boeren eau de cologne. Of is de geur van een nieuw zeepwinkeltje in de stad toch net iets lekkerder?"

Impresariaat
PUUREE Management & Organisatie BV

Laatste nieuws
-al het nieuws over Margriet Bolding

Bio.txt
Margriet Bolding (1977) is geboren en getogen in Amersfoort. Ze studeert af in de Persoonlijkheidspsychologie en Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie werkt ze bij de Provincie Groningen.

In 1999 wint ze de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en sindsdien maakt ze cabaret op maat voor bedrijven en instellingen. In april 2008 wint ze de tweede prijs tijdens het Wim Sonneveld Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Op dit moment is Bolding zelfstandig trainer, adviseur en cabaretiere. En ze heeft sinds april 2006 een eigen bureau waarmee ze trainingen geeft en coachingstrajecten binnen verschillende instellingen en bedrijven begeleidt.Vanaf september 2009 speelt ze haar eerste avondvullende cabaretprogramma "Viva depressiva!".
bron: o.a. margrietbolding.nl