www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Carolien Borgers

Impresariaat
Copper en Co

Laatste nieuws
-al het nieuws over Carolien Borgers

Bio.txt
Carolien Borgers wordt in 1983 geboren in Breda. Daarna doorloopt ze de basisschool en de middelbare school in Etten-Leur.Op haar 17e wordt ze aangenomen op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze toert in haar stagejaar met de rockopera 'Ren Lenny Ren' van Acda en de Munnik door het land.

Daarna werkt ze een jaar lang aan het avondvullende liedjes/cabaretprogramma Snars, waarmee ze twee seizoenen in het theater staat. In 2010 start ze met try-outs van haar voorstelling 'Makkelijk Praten' die in het najaar van 2010 in première gaat. Daarop volgen de voorstellingen 'Happy End' (2012) en 'Zeker weten' (2014).

In de zomer van 2014 staat ze op Lowlands in de Alpha met 'Always Hardkoor', een ode aan de jaren '90.

Daarnaast is Borgers veelvuldig op televisie te zien. In 2013 is ze finalist in het programma 'Wie is de Mol' en dat jaar tevens vast panellid bij het humoristische RTL4 programma 'Volgende week'. In maart 2016 doet ze mee aan RTL4 programma 'It Takes Two' en in 2017 aan het programma 'Whats the right thing to do' om daar met 21 leeftijdsgenoten onder leiding van Harvard professor Michael Sandel te discussieren over actuele zaken. In juli 2017 presenteert ze de eerste talkshow over vrouwenvoetbal nav het EK dat in Nederland gehouden wordt.

Vanaf januari 2017 presenteert ze in de nacht van NPO Radio 2 'Carolien' om in de zomer van dat jaar één van de presentatoren van ''t Wordt nu laat over' te worden.