www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Karin Bruers

Seizoen 2018-2019
Bruers haalt uit - met Nol Havens (reprise)
-speellijst

Over 'Bruers haalt uit'
"Karin is weer terug met een solovoorstelling in het theater, na ja... solo, met Nol Havens samen. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin.

Ze haalt in haar nieuwe voorstelling uit naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.

Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook.

Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld."

Impresariaat
KIK Productions

Laatste nieuws
-al het nieuws over Karin Bruers

Bio.txt
Na haar studie Personeelsmanagement startte Karin haar carrière in het buitenland. Tien jaar zwierf ze de wereld rond, ontwikkelde zich meertalig en deed veel ervaring op voor internationaal publiek. Terug in Nederland startte ze haar eigen creatieve bureau en was ze te zien als actrice in twee humoristische series en in een praatprogramma voor de regionale Brabantse omroep. Twee achtereenvolgende jaren speelde ze op 'De Parade' en sinds 1999 is zij werkzaam als stand-up comédienne en MC in de Comedytrain en bij de Vlaamse stand-up groep 'Bonjour Micro'. Verder was presentatrice van de Cabarestafette en presenteerde ze het Leids Cabaret Festival.

Op dit moment is Karin zowel voor de schermen als achter de schermen actief. Zo schreef ze en regisseerde ze begin 2003 een humoristisch sketchprogramma voor de KRO. Dit naar aanleiding van haar winnende inzending 'Leed Night Comedy' bij het Medialab (2001). Ook produceerde ze verschillende sketches voor het programma 'Ook dat nog', zat ze in het schrijversteam en verzorgde ze de spelregie van het panel. In 2004 speelt ze haar solotheaterprogramma 'Bruers III'.
bron: finkers.nl