www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Bart Cannaerts

Seizoen 2019-2020
We moeten nog eens afspreken
-speellijst

Over 'We moeten nog eens afspreken'
"Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Daar gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn. "

Laatste nieuws
-al het nieuws over Bart Cannaerts

Bio.txt
Bart Cannaerts (Sint-Katelijne-Waver, 1980) is opgeleid tot bio-ingenieur, waarna hij enkele jaren les geeft. In 2006 debuteert hij als comedian. Datzelfde jaar wint hij de Culture Comedy Award. En het jaar daarop Humo's Comedy Cup. In 2010 is hij finalist bij het Leids Cabaret Festival.

Intussen is hij te zien in tv-programma's als De Slimste Mens ter Wereld, De tabel van Mendelejev, Het Besluit, De Laatste Show, Mag ik u kussen?,De klas van Frieda en het spelprogramma De pappenheimers. Achter de schermen is hij één van de makers van Benidorm Bastards en Wat Als?

In oktober 2009 gaat zijn eerste avondvullende show 'Ik tel tot tien' in premiere. In het seizoen 2011/2012 komt hij met zijn tweede programma 'Waar is Barry?'. Vervolgens richt hij zich enkele jaren op het maken van televisieprogramma's en zal het tot 2019 duren voordat hij opnieuw het podium betreedt.