portret

Lonneke Dort

Seizoen 2022-2023
Allemaal of niemand
-speellijst

Over 'Allemaal of niemand'
"Lonneke Dort zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt.

Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt omdat er steeds gin in zit.

In 'Allemaal of niemand' geeft Lonneke Dort ruimte aan al haar grillige en schurende observaties waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen."

Impresariaat
Impact Entertainment

Laatste nieuws
-al het nieuws over Lonneke Dort

Bio.txt
Na het afronden van haar studie aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) wint Lonneke Dordtmundt (Velsen, 1986) in 2011 het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en het Utrechts Cabaret Festival. Daarop start ze aan de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar ze na vier jaar afstudeert met een eigen programma. In 2017 wint ze de juryprijs van de AKF Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar voorstelling 'Want laten we wel wezen'. En in november 2019 volgt haar eerste avondvullende voorstelling 'Na de lieve vrede'.