www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy

Kamps & Kamps

Laatste nieuws
-al het nieuws over Kamps & Kamps

Bio.txt
Met Bor Rooyackers wonnen Wart en Tim Kamps als Rooyackers, Kamps & Kamps de jury- en de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 1998. Het trio maakte vijf programma's met zapsnel cabaret, flitsend van scene naar scene. Voorstellingen veel gevoel voor flair en vol virtuele kolder.

In januari 2009 gaf Bor Rooyackers aan zich te willen toeleggen op schrijven en regisseren. De tweelingbroers Kamps gaan verder als Kamps & Kamps.

In 2010 worden ze met 'Kamps en Kamps 1' genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor de cabaretier met een opvallend programma of een cabaretier die een opvallende ontwikkeling heeft doorgemaakt. In 2011 volgt het tweede programma 'Kamps en Kamps 2'.

Eind 2013 komen de broers opnieuw bijeen met Bor Rooyackers voor 'Een pijnlijke kerst met Rooyackers, Kamps en Kamps,' met daarin het beste en slechtste van de tien jaar dat het trio samenwerkte, met een speciaal kerstsausje en speciale gasten. De voorstelling is exclusief te zien in Theater Bellevue in Amsterdam.

Nadat de tournee van 'Kamps & Kamps 3' tot twee keer toe is uitgesteld, wordt besloten om de best en slechtst of-voorstelling met Rooyackers te hernemen, onder de naam 'Een pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps en Kamps'.