portret

Thijs Kemperink

Seizoen 2021-2022
Herboren: nieuwjaarsconference 2022
-speellijst

Muiters - met Erwin Nyhoff
-speellijst

Over 'Herboren'
"Thijs is een positieve jongen. Maar het afgelopen jaar had ook veel dieptepunten. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook op persoonlijk vlak. Echter, zonder die dieptepunten geen licht aan het eind van de tunnel, zonder nacht geen prachtige zonsopgang. Dus treedt Thijs het nieuwe jaar herboren tegemoet met frisse energie, ongenadig veel grappen en een groot brok positiviteit. Simpelweg omdat hij daarvoor kiest!

Zet u zich schrap voor een spervuur aan grappen. Over 2021, maar vooral ook over wat 2022 gaat brengen volgens deze eigenzinnige Tukker."

Over 'Muiten'
"Zet die twee bij elkaar en je krijgt een heerlijke avond over de schoonheid van het leven. Liever strijdend verliezen dan veilig winnen. En liever dwars lopen dan in de pas. Verteld door Thijs, bezongen door Erwin. Een muzikaal theaterprogramma dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit! Laat u zich verrassen door deze eenmalige samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied, maar met totaal verschillende talenten."

Impresariaat
TVB Theater

Laatste nieuws
-al het nieuws over Thijs Kemperink

Bio.txt
Op zesjarige leeftijd imiteert deze tukker zijn held Urbanus op feestjes. Hij wordt drummer bij het rockabilly-trio The Drapes in rokerige kroegen op het Twentse platteland en ontwikkelt zich middels aankondigingen voor deze band als stand-upper. Daarbij geholpen door enkele masterclasses bij comeddyveteraan Tom Sligting.

In november 2011 wint hij het Ovatie Cabaretfestival.
bron: o.a. geenidee.nl