www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

LOS Muziektheater

Seizoen 2019-2020
Lusten en lasten
-speellijst

Over 'Lusten en lasten'
"De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen er achter dat het leven best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies... Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is. "

Impresariaat
TriColour Productions

Laatste nieuws
-al het nieuws over LOS Muziektheater

Bio.txt
LOS Muziektheater wordt in 2006 opgericht door Charlotte Waardenburg (1985), Dookje van Dieren (1981), Femke Vernij (1987) en Kim de Fuijk (1984). De vier studeerden aan de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Al tijdens hun studie staan zij met z'n vieren veelvuldig op de planken op de meest uiteenlopende gelegenheden.

In 2009 staan ze in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Begin 2010 maken ze onder leiding van regisseurs Joop van der Linden en Jan van Eijndthoven hun eerste avondvullende voorstelling 'Lijf On Stage'. Met deze voorstelling tourt de groep door heel Nederland.