Theo Maassen

Seizoen 2022-2023
Onbekend terrein
-speellijst

Over 'Onbekend terrein'
"Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen.

Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is. Kom kijken, je gaat wat meemaken...

Theo Maassen won een keur aan prestigieuze prijzen waar hij nooit mee te koop zal lopen. In de Volkskrant top 100 van grappigste fragment van naoorlogs Nederland staat hij met Mengvoeders United pontificaal op nummer 1. Cabarethistoricus Frank Verhallen plaatste hem in het ultrakorte rijtje: Jean-Louis Pisuisse - Toon Hermans - Freek de Jonge - Theo Maassen, en ziet hem als de cabaretier van de eeuwwisseling en daarna.
Hoe dan ook een schitterend compliment. Voor Freek, Toon en Jean-Louis dan hè."

Impresariaat
TM Producties

Laatste nieuws
-al het nieuws over Theo Maassen

Bio.txt
Theo Maassen (Oegstgeest, 1966) wint in 1990 zowel Cameretten als het Groninger Studenten Cabaret Festival.

In 2006 wint hij met 'Tegen beter weten in' de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende voorstelling van het seizoen. In 2012 volgt een nominatie voor 'Met alle respect'.

Op 1 februari 2013 meldden we als eerste dat Theo Maassen de oudejaarsconference van 2013 voor zijn rekening zou nemen. 'Einde afrekening' wordt goed ontvangen.