www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Bob MacLaren

Laatste nieuws
-al het nieuws over Bob MacLaren

Bio.txt
Bob MacLaren is een geboren Nieuw Zeelander. Daar wint hij de funniest face-award. Hij reist de wereld rond en is te zien op vele festivals. Voor Discovery Channel UK maakt Bob het komische reisprogramma 'Bob's World'. Ondertussen vestigt hij zich in Amsterdam en is daar actief als comedian en als coach voor andere comedians.

In 2009 vormt hij een gelegenheidsduo met Bram van der Velde. Samen maken ze voor de Nederlandse Comedy Central in zeer korte tijd de oudejaarsconference ZO 2009.

Achter de schermen is hij actief bij televisie-programma's als De Lama's, De Nieuwste Show, De Badgasten, De Kannibalen, Bijbabbelen, de Dino Show en In Goed Gezelschap.

In oktober 2013 is Maclaren met Arie Koomen, Bob Maclaren, Menno Stam en Ramon Fielmich initiatiefnemer van de Badaboom Comedy Club en de gelieerde website Badaboom.tv.

In mei 2014 wordt bekend dat de lokatie van het Comedy Café aan het het Max Euweplein in Amsterdam zal worden gesloten. Daarop heeft Maclaren van de eigenaren de naam, website en inboedel overgenomen. En sinds september 2014 is het Comedy Café Amsterdam gevestigd op de zolder van het Rozentheater. Daarmee neemt het de plek in van de Badaboom Comedy Club. In 2016 verhuist het Comedy Café naar een eigen locatie op IJDock.