www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Murth Mossel

Seizoen 2018-2019
Pauwer
-speellijst

Over 'Pauwer'
"Scherp, hilarisch en persoonlijk. Deze ervaren comedian komt nooit met slappe hap. Altijd met power!

En trots als een pauw, maar met beide benen op de grond (... daar zorgt zijn moeder wel voor).

In deze voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z'n kop. Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht. Murth boeit van begin tot eind, en zorgt er met zijn energieke stijl voor dat het publiek opgeladen de zaal weer verlaat. Murth geeft je Pauwer!"

Impresariaat
Huis van Asporaat

Laatste nieuws
-al het nieuws over Murth Mossel

Bio.txt
Bekend van de Freshwagon, van de Comedytrain en als TMF-presentator. U kent hem wellicht ook van de Playboy-foto's van Robine van de Meer, waar hij soms hinderlijk in de weg stond van vrouwelijk schoon.

Na jarenlang proefdraaien bij de Comedytrain was het in 2005 tijd voor een solovoorstelling. Was 'Niet vanzelfsprekend' nog een dubbel met Roue Verveer, in de daaropvolgende jaren komt hij met de avondvullende voorstellingen Mondeling (2007), Status aparte (2007) en 1e pers. enkelv. (2009).

In het theater gaat hij een samenwerking aan met Roue Verveer, Jandino Asporaat en Howard Komproe als 'Carribean Combo'. In de shows worden gespeelde scenes achter de schermen afgewisseld met stand-up. Na het succes van de eerste voorstelling in 2010 volgden kerstspecials in 2011 en 2012.