www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Murth Mossel

Seizoen 2020-2021
Tot op dat moment - eindejaarscomedy
-speellijst

#nofilter (reprise)
-speellijst

Over '#nofilter'
"Deze ervaren top-comedian weet als geen ander een publiek te boeien en te laten lachen met zijn persoonlijke verhalen, heldere observaties over alledaagse dingen, en scherpe improvisaties! Murth geeft het je open en eerlijk! Geen poespas! Geen excuses! Geen blad voor de mond! No Filter!"

Impresariaat
Impresariaat George Visser Productions

Laatste nieuws
-al het nieuws over Murth Mossel

Bio.txt
Bekend van de Freshwagon, van de Comedytrain en als TMF-presentator. U kent hem wellicht ook van de Playboy-foto's van Robine van de Meer, waar hij soms hinderlijk in de weg stond van vrouwelijk schoon.

Na jarenlang proefdraaien bij de Comedytrain was het in 2005 tijd voor een solovoorstelling. Was 'Niet vanzelfsprekend' nog een dubbel met Roue Verveer, in de daaropvolgende jaren komt hij met de avondvullende voorstellingen Mondeling (2007), Status aparte (2007) en 1e pers. enkelv. (2009).

In het theater gaat hij een samenwerking aan met Roue Verveer, Jandino Asporaat en Howard Komproe als 'Carribean Combo'. In de shows worden gespeelde scenes achter de schermen afgewisseld met stand-up. Na het succes van de eerste voorstelling in 2010 volgden kerstspecials in 2011 en 2012.