nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kies schreeuwt 3x plagiaat

Harry Kies Theaterprodukties (HKTP) is blijkbaar nog steeds boos. Nu zou er sprake zijn van drie keer plagiaat, net door het Amsterdams Kleinkunst Festival zelf, maar door een organisatie-medewerker. De organisatie van het AKF heeft inmiddels gereageerd op de oorspronkelijke beschuldiging. Zie het bericht van 5 februari j.l.
Verder vind HKTP sponsoring van cabaretfestivals niet kunnen. Wederom een steek naar het AKF.

Update: Inmiddels is ‘3 x plagiaat’ uit het kopje ‘Rectificatie, 3x plagiaat’ verdwenen en zou deze site (de NCH) zich bezig houden met polarisatie tussen Harry Kies Theaterprodukties en het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daaronder wordt verstaan het vragen van een reactie aan het AKF op deze beschuldigingen? De redactie moest er in ieder geval erg om giechelen en was gevleid dat harrykies.nl de NCH blijkbaar zo regelmatig raadpleegt dat zij binnen een half uur na het plaatsen van dit bericht al een reactie op de site zetten. Compleet met herschrijving van de oorspronkelijke bericht. Dat laatste vonden we erg jammer (want geschiedvervalsing) omdat wij dit bericht verkeerd geinterpreteerd zouden hebben. en morgenochtend zullen we hier zowel het oorspronkelijke bericht (hebben het niet hier, shit) als het huidige bericht plaatsen. Als citaat, dus geen plagiaat.
Enne.. het is Nederlands Cabaret Homepage en niet Nederlandse, zoals op harrykies.nl staat. Het was bewuste keuze en een heel verschil.
berichten op harrykies.nl (lees het nu het er nog staat)

Tot slot hoopt de redactie dat de flinke dosis spot binnen dit bericht de lezer in één keer is opgevallen, het bericht is daarom ook niet opnieuw geformuleerd.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.