Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Spijkers met koppen

Met de ingang van het nieuwe radioseizoen wordt de cabaretploeg van Spijkers met Koppen ‘ververst’. Wegens doorslaand succes en drukte en prijzen en tournees en filmrollen en tv-optredens zeggen Marc Marie Huijbregts, Owen Schumacher, Paul Groot en Hans Sibbel vaarwel. Hun plaatsen zullen zoals het er nu uitziet worden ingenomen door Mike Boddé, Onno Innemee, Jochem Myjer, Marcel Verreck, Jan Jaap van der Wal en Maaike Martens. Nico van der Knaap en Ellen Pieters blijven.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.