nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het huisje van Kan

De afgelopen dagen is er ruimschoots aandacht geweest voor het werkhuisje (eigenlijk schrijfschuurtje) van Wim Kan in Kudelstaart waar hij veel van zijn teksten bedacht en/of schreef. Nu de grond is verkocht moet het slecht onderhouden huisje weg. Nadat het Theaterinstituut Nederland (TIN) geen interesse toonden, waren er verschillende cabaretiers die aanboden om het huisje over te nemen, zoals Van Muiswinkel en Van Vleuten en Jeroen van Merwijk. Uiteindelijk is bekend geworden dat het Koningstheater in Den Bosch het huisje zal overnemen en zal open stellen voor publiek. Directeur van het Koningstheater is ex-recensist van het dagblad Trouw en cabaretverzamelaar Frank Verhallen.
Brabants Dagblad : Werkhuisje Wim Kan naar Den Bosch
Sommige artikelen zijn maximaal een week na publicatie benaderbaar.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon