nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Update tv-uitzendingen

Blijkt maar weer hoe onbetrouwbaar de jaarprogrammering van de VARA is. Staat zelfs op de VARA-site nog te lezen dat ‘Neuk het systeem’ van Theo Maassen’ op 16 september zou worden herhaald. Nu blijkt plots de complete serie van De Grens te worden herhaald. VARA-tuig.
VARA Winterprogrammering (twee weken oud!)
Update 2: Boos iets opzoeken leidt tot foutjes. Gelukkig was er een oplettende bezoeker. Maassen gaat wel door, want de herhaling is op 23 september, niet de 16e. Dat neemt trouwens niet weg dat de volgende herhalingen niet doorgaan: ‘Sex’ van De Vliegende Panters, ‘Mannen van de wereld’ van Van Muiswinkel en Van Vleuten, ‘Bandkaai’ van Waardenberg & De Jong, ‘Fanfare’ van Thomas van Luyn, ‘En nu revue’ van De Ploeg.

Categorie: Op tv |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.