nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onderzoek ontgroening

De Erasmus Univeriteit in Rotterdam stelt een onderzoek in naar de ontgroening van aankomende studenten door het Rotterdamsch Studenten Corps (RSC). De nieuwe leden van het corps zouden fysiek zijn afgemat en verbaal geintimideerd tijdens de ontgroening in een kamp op de Veluwe. Over enkele weken moet het onderzoek afgerond zijn.
De Universiteit komt tot dit onderzoek na een drietal columns van Youp van ’t Hek in het NRC Handelsblad waarin hij over de ontgroening van zijn neefje schrijft. De columns staan op dit moment nog in het archief van de NRC-site
Youp van ’t Hek: Pushhond
Youp van ’t Hek: Pushhond 2
Youp van ’t Hek: Pushhond (slot)

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.