nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Iets anders

Onlangs stuitte de redactie op een wel erg leuke mp3. Onder de naam Blowfly maakte Clarence Reid (van oorsprong soulzanger) enkele comedy-albums in de traditie van comedians als Redd Foxx, Rudy Ray Moore en Dolemite. Het nummer ‘The first black president’ is nog redelijk actueel (het zou nog kunnen…) en soms buitengewoon grappig. Ander werk omvat ‘Shitting on the dock of the bay’, ‘X-rated pussy’, ‘Pop the cherry’, dus het zal de lezer niet verbazen dat zijn werk niet bepaald politiek correct is. Voor de liefhebbers.
blowfly – the first black president (3,6 MB)
(na het downloaden de extensie veranderen van .zk in .mp3)

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.