nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

De VARA zendt op 13 januari de langverwachte registratie van Theo Maassens ‘Ruwe pit’ uit. Tip: neem de show op, want tot nu toe zijn er geen videos van Maassens shows te koop en hij heeft bovendien aangegeven ook volgend seizoen niet op te treden met een nieuw programma. Nederland 3, 20.05-22.00 uur.

Trouwens, via de Theo Maassen-site vonden we een handlees-site: “The features which describe this hand of Theo Maassen bring us to about the closest a man can verge upon madness without obliging hospitalization in a psychiatric hospital.” Eh, enniewee….
‘Psychopato-handlees-site’
www.theomaassen.cjb.net

Update:in tegenstelling tot vermeldingen in tv-gidsen duurt de registratie maar tot 21.15 uur. De rest van de tijd wordt gevuld door een uitzending van ‘Topspijkers’.
Later op de avond volgt het tweede deel van de Nederlandse Cabaretdagen, of onder de nieuwe titel ‘Nederlandse cabaretiers on tour’. Hopelijk niet weer met een act-bedervende montage. Potentiële slachtoffers: Mike Boddé, Sara Kroos, Reijn en Goed en Patrick Stoof. Nederland 3, 23.40-0.35 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.