nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Wereld van het Cabaret

Het genootschap ‘De Wereld van het Cabaret’ (DWVHC) organiseert op 23 januari een lezing in de vorm van een paneldiscussie dat het thema "Het nieuws en andere klunzigheden" draagt. Deze lezing is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk. De discussie, met ondermeer stand-up comedians Jan Jaap van der Wal, Micha Wertheim, Jeroen Pater en Lady ‘Jack’, begint om 20.00 uur in een zaal van het café Florin & Firkin aan de Nobelstraat in Utrecht.
DWVHC maakt deel uit van de Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen Utrecht (SIB-Utrecht)
www.surf.to/dwvhc

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.