nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web


De site van Hekwerk Produkties is van een nieuw velletje voorzien. Hekwerk is het impresariaat van Youp van ’t Hek, de Vliegende Panters, Droog Brood en Patrick Stoof. Zoals we eerder konden melden, leest Van ’t Hek nu zijn meest recente NRC-column voor. Door de hele (Youp-)site heen hoor je trouwens om de haverklap de stem van Van ’t Hek.
Ook bevat de site nu ook de laatste informatie over de Vliegende Panters: momenteel maken zij een tv-serie voor de VARA, maar zoals het zich nu laat aanzien komt er in het seizoen 2001-2002 weer een nieuw theaterprogramma. Minder leuk voor de fans: het VP-gastenboek waarmee zij contact met elkaar hielden, is met de nieuwe site verdwenen.
www.hekwerk.nl
De site van Van ’t Hek is overigens ook direct te zien via
www.youp.nl
Fansites zijn vaak leuker dan officiƫle sites. Blijkbaar kwam Arthur Umbgrove op hetzelfde idee en bevorderde de fansite tot zijn officiƫle plek op het web.
www.arthurumbgrove.com
Ooit begon de NCH als fansite voor Hans Teeuwen. Samen met Michiel Straub werkte huidig CEO Richard teksten van Teeuwen uit. Inmiddels is Straub toegetreden tot het journaille en kunnen we vandaag zijn eerste cabaret-recensie plaatsen.
Straub bezoekt ‘100 helden’ van Arthur Umbgrove

Categorie: Elders op het web | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.