www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe cd’s

Ernesto en Marcellino – Neem me mee

Het cabaretduo Ernesto en Marcellino (Ernest Beuving en Marcellino Bogers) presenteerde op 22 februari 2001 in de grote zaal van de Nijmeegse Schouwburg hun nieuwe cd ‘Neem me mee’. Op de cd staan de mooiste liedjes van Ernest Beuving en Sander Ponne, afkomstig uit de drie cabaretvoorstellingen van Ernesto en Marcellino. Het liedje ‘Neem me mee’ van de gelijknamige cd is gratis te downloaden van de officiële site.
Ernesto en Marcellino wonnen Cameretten in 1993. De huidige voorstelling ‘Remmen’ gaat in het seizoen 2001/02 in reprise.
www.ernesto-marcellino.nl

Arno van der Heyden – Zielezwerver

Op de cd ‘Zielezwerver’ staat een vijftal liedjes uit zijn vijfde en jongste theater/cabaretprogramma ‘Waar spreken we af als we elkaar kwijt zijn?’. Evenals in dit programma wordt Arno van der Heyden op de cd muzikaal begeleid door Bas Mulder (toetsen) en Hendrik Jan Vermeulen (gitaren).
Arno van der Heyden (1961) won in 1992 de Publieks- en Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. ‘Waar spreken we af als we elkaar kwijt zijn?’ wordt nog doorgespeeld in het seizoen 2001/2002.

Categorie: CD | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.