nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In Andermans Veren op 8 april: een impressie van de hommage aan Ivo de Wijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.
Radio 2, 19.00-20.00 uur.

Later op de avond is in Uitgelicht Jacques Klöters, cabaretier, tekstschrijver, amusementshistoricus en programmamaker, en nu ook samensteller van de bundel ‘Bij ons in de Jordaan’. Hij groeide op in deze veelbezongen buurt van Nederland en verzamelde alle liedjes over de Jordaan die hij ooit gehoord heeft. In zijn inleiding legt hij de geschiedenis van het Jordaanlied bloot en laat hij zien welke functie het lied heeft gehad. Uiteraard zijn in het programma ook enkele Jordaanliederen te beluisteren.
Radio 2, 21.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.