www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Op 13 april o.a. te gast in ‘Volle bak’ van Omroep Brabant:
Thomas Acda, Paul de Munnik en David Middelhoff (de muzikaal begeleider). Geen kaartje is er nog te koop. Maar bij volle bak mag je gewoon gratis binnen.. Ze zijn bekend van hun theaterprogramma’s en hits als ‘Niet of nooit geweest’ of verkeerd verbonden..
Voor het eerst vanuit het Dorinth Cocagne hotel in het
centrum van Eindhoven. Volle bak is te beluisteren tussen 14.00-16.00 uur.

Niet echt cabaret, maar de moeite waard. In de uitzending van eerste op tweede Paasdag staat NCRV Volgspot geheel in het teken van muziek en theater gemaakt door Molukse artiesten. Dit omdat Pasen een feest is van hoop en geloof in de toekomst – thema’s die duidelijk ook betrekking hebben op de Molukse kwestie.
In het eerst uur van Volgspot (23.00- 24.00 uur) zijn optredens te horen van Molukse musici en theatermakers zoals Julya Lo’ko, Daniel Sahuleka, Erwin van Ligten, Arnold van Dongen, Danny en Sandra Sahupala, Daam Tanate en Jane Talany. In het tweede en tevens laatste uur van de uitzending vindt er een ronde tafelgesprek plaats met een aantal van de artiesten die hebben opgetreden. In de nacht van 15 op 16 april op radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.