www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

RKK tattoo 4 U

Op 5 november 2001 gaat het tweede programma van Rooyackers, Kamps & Kamps in de Kleine Komedie te Amsterdam in première. Om van dit evenement een blijvende herinnering te maken hebben Rooyackers, Kamps & Kamps de ©Rooyackers, Kamps & Kamps-tatoeage™ ontwikkeld.
Op 25 augustus om 14.00 uur tijdens de jaarlijkse Uitmarkt te Amsterdam zal Tim Kamps de allereerste Rooyackers, Kamps & Kamps-tatoeage bij een mysterie-guest aanbrengen. Dit alles onder het toeziend oog van Wart Kamps die de ceremonie zal leiden. Na afloop zullen Bor Rooyackers, Tim Kamps en Wart Kamps de tattoo’s voor één gulden aanbrengen op elk gewenst lichaamsdeel.
Dit alles zal plaatsvinden op de informatiemarkt aan het museumplein achter het Barclay-podium bij de stand van Hummelinck Stuurman-theaterbureau, standnummer 136.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.